Hopp til hovedinnhold
Nyhet

Miljøsatsing på Vardafjell: - Vil være i forkant før 2020

Til den nye læreplanen for 2020 skal bærekraft være et av tre tverrfaglige tema. I forbindelse med dette ønsker Vardafjell videregående skole å være i forkant både i og utenfor klasserommet.
Haugesunds Avis 21. februar 2019

Vardafjell videregående skole søkte om å bli med i Den naturlige skolesekken i fjor og i løpet av skoleåret har skolen gått i gang med en rekke prosjekter organisert av både elever og ansatte.

I artikkelen i Haugesunds Avis leser vi:

"...Faglig har de satt i gang kursing av lærere og gjennomført «Den naturlige skolesekken», i en VG1-klasse. Målet er at undervisningsopplegget skal inn i alle klassene på VG1 fra høsten av. Det var Wennesland, som sto i spissen for søknadsprosessen.

– Vi søkte på et nasjonalt prosjekt som kalles for «Den naturlige skolesekken». Det handler om at skoler i Norge får støtte for å utvikle undervisning for bærekraftig utvikling. På Vardafjell så er det samfunnsfag og naturfag vi prøver ut dette i pilot-klassen vår på VG1. Så er målet at vi skal kunne trekke inn bærekraftig utvikling i programfagene i større grad etter hvert, forteller Wennesland...."

Les hele artikkelen i Haugesunds Avis

Nettressurser