Hopp til hovedinnhold
Nyhet

Den naturlige skolesekken på Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU)

Torsdag 16.april var Den naturlige skolesekken invitert til Norges miljø- og biovitenskapelige universitet  (NMBU) for å fortelle studentene om muligheter for til å drive utdanning for bærekraftig utvikling gjennom Den naturlige skolesekken.

Vi møtte om lag 80 studenter ved seksjon for læring og lærerutdanning som tar praktisk-pedagogisk utdanning (PPU) og lektorutdanningen ( LUR) i realfag og naturbruk med fokus på utdanning for bærekraftig utvikling. Studentene fikk en oversikt over hva den Naturlige skolesekken kan tilby skoler samt eksempler på skoleprosjekter på ungdomskolen og videregående skole som har lykkes med tverrfaglig UBU samarbeid. Studentene fikk også sette håndavtrykket sitt ved å sette ord på: «hvordan JEG kan bidra til en bærekraftig utvikling».  Studentene var aktive i både aktivitet og diskusjoner under og etter presentasjonen. Det var flott å oppleve morgendagens lærere så engasjert i utdanning for bærekraftig utvikling! 

 

Den naturlige skolesekken takker for invitasjonen og oppfordrer andre lærerutdanninger om å ta kontakt om de vil ha liknende besøk.

Hilsen Eldri og Majken