Hopp til hovedinnhold

Informasjon om nettverket

På denne siden kan du lese mer om målet med nettverket og hvordan det er organisert. Her finner du også annen praktisk informasjon.

 

Om nettverket

Målet med nettverket er å etablere en gruppe med eksterne aktører som vil bidra til å utvikle og prøve ut prinsipper for samarbeidet mellom eksterne aktører og skoler i arbeidet med bærekraftig utvikling.

Arbeidet i nettverket vil ta utgangspunkt i hva deltakerne i nettverket sier om status på samarbeidet, rapporter fra skoler og eksterne, litteraturstudier, utprøving i praksis, erfaringsdeling og videreutvikling.

Delmålene er:

  1. Kompetanseheving i bærekraftig utvikling og utdanning for bærekraftig utvikling. Kartlegge status på samarbeid mellom aktørene i nettverket og skolene, prøve ut i praksis nye ideer og dele erfaringer.
  2. Utvikle egne samarbeid med skoler, prøve ut i praksis nye ideer, modellere, diskutere og beskrive egne erfaringer for andre i nettverket.
  3. Gjennom diskusjoner i nettverket utvikle og prøve ut generelle prinsipper for samarbeidet mellom eksterne aktører og skoler i arbeidet med bærekraftig utvikling. Målet er at disse prinsippene skal kunne fungerer for andre samarbeidsprosjekter mellom skoler og eksterne aktører.

Organisering

Naturfagsenteret gjennomfører to  - tre heldagssamlinger i året med erfaringsutveksling og faglig og fagdidaktisk kompetanseheving for Nettverket. Samlingene er lagt opp etter samme modell som gjennomføres med deltakerskolene i DNS over tre år. Fra høsten 2019 har alle aktørene invitert med seg en samarbeidsskole hver slik at prinsippene som utarbeides kan prøves ut i praksis og diskuteres underveis.

Aktørene mottar et økonomisk tilskudd som skal benyttes til å delta på nettverkssamlinger, arbeidsmøter,  deltakerkonferansen i DNS, samarbeid med skoler og dele erfaringer i nettverket. På alle samlinger og møter må aktøren og skolen de samarbeider med stille med to deltakere hver. 

 

Praktisk informasjon

Utbetaling av støttemidler

De eksterne aktørene og deres samarbeidsskoler skal sende inn elektronisk faktura på det tildelte støttebeløpet. Merk fakturaen med 152700 Den naturlige skolesekken og organisasjons-/skolenavn.


Refusjon av reisekostnader

De eksterne aktørene kan få dekket reisekostnader (transport og ev. overnatting) til konferanser og samlinger med Den naturlige skolesekken. Naturfagsenteret dekker ikke kostgodtgjørelse. Det er en egenandel per samling på kr. 500,-. Aktørene sender en elektronisk faktura for samlede reiseutgifter. Merk fakturaen med Den naturlige skolesekken, reise og organisasjonsnavn. Det er en fordel om man samler opp flere reiser per faktura.


Fakturainformasjon for fakturaer til Naturfagsenteret

Fakturaen stiles til Universitetet i Oslo

Sendes til fakturaadresse for elektronisk faktura:
E2B: NO971035854MVA
EHF: 9908:971035854
Fakturaen merkes (viktig!):
Bestillerkode: 152700 Den naturlige skolesekken + organisasjonsnavn

Mer informasjon om fakturering kan du finne her.
Universitetet har som standard 30 dagers forfall.
Organisasjonsnummer (UiO): 971 035 854